keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Haaveissa impromiitti

Niin, viimeisimmästä kirjoituksesta on kulunut jo paljon aikaa, sori. Yläkoulu vie paljon aikaa...

Jo ennen Traconia aloin miettiä millaista olisi pitää jonkin näköinen impromiitti. Traconissa pidetyn Lavyrinthos-impron vähän epäonnistunut miitti sai ajatuksen vielä rullaamaan.

Olen oikeasti vakavissani miettinyt jonkun näköistä miittiä kesälle.  Miittiä en ole ajatellut improkohtaista miittiä vaan ihan kaikki improiliat aloittelijoista konkareihin olisivat  tervetulleita. Missä tällainen miitti olisi hyvä järjestäjä? Entä kustannukset?

 Meille ei mahdu edes kymmentä henkilöä, ja Jyväskylä on yhtä kaukana kaikista....
 Itse voisin pitää Lintsiä hyvänä paikkana. Monet suomen improilijoista asuvat pääkaupunki seudulla ja Lintsin ainakin tietävät kaikki.  Kustannukset hoidettaisiin itse, esim liput ja ruuat.  Miittissä voisi viipyä niin kauan kun haluaa, mutta eikohän voida hengata koko päiväkin. Eikä tietenkään olisi pakko tulla. Tietysti tässäkin on ongelmana  matka jos asuu vaikka Rovaniemellä, mutta kaikkia ei voi mielyttää.

Minusta olisi aivan mahtavaa jos tällaisen miitin voisi järjestää. Olisi kiva tavata monia improtovereita muutenkin kun vain halin antaminen conissa.  Olisttekos te lähdössä mukaan, jos tällainen järjestettäisiin? Kommentoikaa ihmeessä ^^

6 kommenttia:

  1. Tuo ei itse asiassa ole yhtään hullumpi idea. Kun improlaisia nyt on jo sen verran paljon, niin julkiselle paikalle, esim. huvipuistoon, kerääntyminen olisi huomattavasti järkevämpää kuin kaikkien tuominen yhden henkilön asuntoon. Lisäksi jos joku ei halua koko päivää viettää kyseisessä seurassa, voi aina eristäytyä porukasta koska haluaa ja mennä nautiskelemaan päivästä itsenäisesti.

    Jos tällaista saataisiin kokoon, täällä on ainakin kaksi aiheesta kiinnostunutta (kommentin Randsankin puolesta, terveisiä häneltä). Paikalle saapuminen toki riippuisi taas täysin ajasta ja paikasta ja omista kiireistä kyseisellä hetkellä. Esim. itselleni Helsinkin on hieman pitkällä, koska en tällä hetkellä asu lähellä pääkaupunkiseutua. Mutta jos tätä vakavammin ajattelisi, niin kannattaisi pistää varmaan viestiä Bitterille, jotta aiheesta voisi laittaa keskustelun FinnishImproCenterin puolelle, sieltä varmasti tavoittaisi aimo kasan improlaisia ja saisi mielipiteitä suuntaan ja toiseen uvu

    VastaaPoista
  2. Mie oisin kiinnostut! Helsinki sopii itsellemi ainakin miittipaikaksi hyvin, vois lintain lisäksi käväistä esim. manga caféssa tai vastaavassa.

    Voin pistää asiasta ilmoa ImproCentteriin sensi viikon puolella, kunahn töissä saadaan isänpäiväviikonloppu poies alta, son yhtä tuskaa se viikonloppu |'D

    VastaaPoista
  3. Oi olisi mahtavaa tavata muita improlaisia :D! Olen ihan messissä! Pitäisi sitten vaan sopia tarkka päivä, aika ja paikka. Olen vaan hieman ujo jos pitäisi tavata muita kasvotuksen mutta eiköhän semmoinen onnistu :P

    - Iarany kuittaa!

    VastaaPoista
  4. Tulenpa minäkin kerrankin kommentoimaan asioita!
    Miitti kuulostaa kyllä hyvin jännältä asialta! Itse olisin varmasti mukana mikäli rahatilanne antaa myöten ja/tai minulla on mahdollisuus päästä paikalle. Helsinki on hieman kaukana, mutta ehkä lipputarjouksia kyttäämällä pääsis sinnekin asti.

    VastaaPoista
  5. Ompas mukava idea ja oikein toteuttamiskelpoinenkin jos vaan löytyy joku tietty paikka, jossa suunnitella miittiä tarkemmin sekä sopia päivämääristä yms. Kuten vaikka juuri tuo Bitterin ylläpitämä devan improsentteri.

    Olisin myös kiinnostunut tulemaan mukaan mikäli suinkin varallisuus antaa myöten. :)

    VastaaPoista
  6. Hei, kiitos kaikille komentoijille! Bitterin kanssa sovittiin, että hän laittaa tästä juttua FIC: een.

    VastaaPoista