sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Haastattelu: Detrah


Käykää sanomassa mielipiteenne:Impromiitti suunnitteilla!

Koska kirjoitusideat ovat hitusen vähissä, päätin yrittää saada haastettelua joltakin improiljalta. Kysyin asiasta Detrahilta, joka suostui haastatteluun. Kiitoksia vielä kerran Detrah! Mainittakoon vielä että kaikki postauksessa käytetyt kuvat ovat Detrahin piirtämiä, ja minulla oli lupa käyttää näitä.

1.
Ensiksi haluasin kysyä, kuinka kauan oikein olet improilua harrastanut?

Oon harrastanut improja vuodesta 2007 asti, kun liityin silloiseen Urufu no Hyoukiin, nykyään Suden Jääkausi. Siellä oon vieläkin mukana! n__n

2.

Mistä sait innon aloittaa improilun ja kuka oli ensimmäinen improhahmosi?

UNH oli yksi improista mitä tykkäsin lueskella, ja siellä sattui sopivasti olemaan piirtäjänhakukin käynnissä. Hain sinne Kompilla, joka on luonteeltaan aika riehakas ja innokas, mutta pelkää vieraita.

3.
Sinut tunnetaan varmaan parhaiten KIROTTUA- LOUKUSSA JA KAPINA- nimisistä improistasi. Mistä sait aikoinaan inspiraation näihin kuuluisiin improihin?



Aww, kuuluisiin. Ei kai sentään. `v´ Kirottua!-impron tein koska halusin taas ylläpitää omaa improa. Loop de Loop oli jo valmiiksi keksitty, ja se oli omassa tarinassaan kirottu. Ajattelin että siinä olisi hauska idea improon! 

Halusin uuden impron kun yhden pyörittäminen oli niin mukavaa, ja päätin tehdä siitä kauhuaiheisen. Siitä tuli Loukku. :> 

Ja koska mikään ei koskaan riitä, tein vielä Kapinankin! Pelkäsin että siihen ei hae kukaan, mutta siinä onkin eniten piirtäjiä. >'D Tykkään improissa aina sellasesta tiimi-fiiliksestä, ja kapinallisryhmä oli mun mielestä siihen sopiva.

Mulla on ehkä neljäskin impro tulossa, itse asiassa.. :D Kenties. En vaan osaa lopettaa.


4.
Oletko innokas liittymään enää uusiin improprojekteihin?


Pääsin just joku aika sitten Uhrit-improon mukaan, ja oon kytännyt jos löytyisi vielä joku kiva, mihin hakea. Muiden ylläpitämissä improissa oleminen on tavallaan rennompaa kuin omissa. :> Tarvii vaan piirtää!

5.
Mikä on lempi improsi ja miksi?

Suden Jääkausi! Se on jatkunut ihan sairaan pitkään, ja on tosi mahtavaa saada olla vielä mukana. n__n 

6.
Entä lempparisi omista improhahmoistasi?


Hmm, sanoisin että Loop. Se on vanha ja tärkeä hahmo. 

7.
Ja vielä yksi kysymys: Mikä on parasta improilussa?

Improilussa parasta on juonikuviot mitä muut keksii! Joskus miettii että "tätä voisi jatkaa näin/itse tekisin ehkä tälleen..", ja sitten vuorossa oleva piirtäjä keksii jotain aivan upeaa. :D On myös hauska nähdä miten muut tulkitsevat muiden hahmoja. 

Tässä vielä linkit kaikkiin Detrahin improihin:KirottuaLoukussaKapina

1 kommentti:

  1. Ompas hauska idea haastatella muita improilijoita! Mainostaa hyvin heidän improja/improja jossa he on mukana :D Tee näitä ihmeessä lisää! Olen myös valmis haastateltavaksi jos vielä meinaat tehdä x3

    VastaaPoista