maanantai 12. tammikuuta 2015

Virheitäni improilun saralla

Tuskin meistä kukaan on täydellinen. Silti varsinkin  itsestäni tuntuu että niitä virheitä on tullut todella paljon. Nyt jo varoituksena sanon, että tämä teksti on hieman angstahtava ja sisältää paljon anteeksipyyntöjä.


Improjen lopettaminen

-Tämä on suurimpia virheitäni koko harrastuksessani. Ideoita tuli nopeasti, jotka tuntuivat hyviltä, mutta ne muuttuivat tylsiksi. Tämä ei kuitenkaan ollut aina syy. Itseasiassa jos kukaan piirtäjistä ei tuntunut käyvän sivuilla, tai skippejä tuli monta tai joku erosi aloin miettimään impron lopettamista.

Suurin syy tähän lopettamis herkkyyten oli varmaan  ensimmäisestä omasta improstani jota ylläpidin Mursun kanssa. Kun impro saatiin vihdoin alkamaan, sivuja tuli tosi kivasti ja kaikilla oli improssa kivaa. Sitten se alkoi. Ensin erosi yksi piirtäjä, sitten toinen kolmas ja lopulta alkujaan kymmen hengen improssa oli vain kaksi ylläpitäjää ja yksi piirtäjä, joka lopulta myös erosi. Siitä jäi sitten jotenkin oletus että josjoku ei improsta tykkää, niin ei varmaan kukaan muukaan.

Nykyään olen jo lopettanut tälaisistä asioista huolehtimisen ja aijon saattaa kaikki improni hamaan loppuun asti.

Anteeksi kaikille jotka pahoittivt mielensä improjeni lopetuksesta.

Viekkuihin monien viestien kirjoitus
- Varsinkin jos oli joku impro josta pidin,pii sinne viekkuun kirjoitella. En kuitenkaan omasta mielestäni spämminyt, mutta jos joku tästä ärsyyntyi aikoinaan, niin anteeksi


Oman hahmon jatkuva näyttäminen
-Ääh! Että voi ihminen olla tyhmä! Joskus alkuaikoina saattoi jopa olla että koko sivussa ei ollut muuta hahmoa kuin minun oma hahmoni. Tämä on kyllä ollut todella itsekästä. Pahoittelut.

Ylireagoiminen
-Jos joku teki pienenkin valituksen, olin heti jo pyytelemässä anteeksi ja  sanovani että voisin erota improsta jos  läsnäoloni haittasi liikaa. Anteeksi kaikille.


3 kommenttia:

  1. Hahhah, kuules Noskuseni B'D Virheistään kannattaa oppia ja jatkaa matkaa siitä! uvu7 Jos niitä jää murehtimaan ja märehtimään, että "voi ei kun nyt tuli taas mokattua!", niin sittenhän hommasta vasta menee ilo! Sellainen turhanpäiväinen virheiden stressaaminen vain syö motivaatiota ja motivaatio on sellainen asia, jota ei kannata tuhlata niinkin tyhmiin asioihin kuin virheet uvu7 Virheitä tehdään, jotta voisi oppia. Niissä ei ole mitään häpeämistä, eikä anteeksipyytämistä, ellei nyt sitten kyse ole jostakin todella vakavasta. Jokainen nuorempana on tehnyt impron ja lopettanut sen motivaationsa takia. Ei se ole sinun vikasi B'3 Tämänkin voi välttää sillä, että tosiaan ei aina toteuta ideaansa, vaan laittaa sen kenties varastoon/yhdistää ja rakentaa ideaa syvemmälle kuin vain ajatuksena. Ihmiset pysyvät huomattavasti paremmin mukana improssa, jonka juoni on varmemmalla pohjalla ja idea mielenkiintoinen. Minun mielestäni esim. Vainoissa oli erittäin mielenkiintoinen idea, mutta siinä oli kovin suppea pohja, jonka päälle olisi voinut rakentaa mitään. Jos ideaansa pitää kauemmin mielessään, saa nähdä, tuleeko motivaatio todellakin riittämään. Eikä kaikkea ole pakko jatkaa loppuun pakolla. Jos johonkin improon menee mielenkiinto, sen piirtämisestä tulee pakkopullaa. Ei ole hävettävää erota improsta, jos idea siihen ei enää kestä B'D Minäkin olin piirtäjänä RosetteChatissa varmaankin vuoden vai kenties jopa kaksi ennen kuin lopulta päädyin eroamaan. Paikalla on edelleen hyvä paikka sydämessäni B') Sellainen tosiaankin käy vain opiskeluiden ja muiden kannalta raskaaksi ja improilun kuitenkin kuuluu olla hauskaa. (1/2)

    VastaaPoista

  2. Ja höpön löpöt nyt ylireagoimisesta ja viekkujen "spämmäämisestä" BD Epäilen oikeastaan kenenkään improilijan suuttuvan siitä, jos lukijat osoittavat innostustaan ja mielenkiintoaan viekussa. On todella tylsää joskus katsoa Assyn ja OP:n tyhjiä vieraskirjoja, koska lukijakunta on niin hiljaista/sitä ei ole B'D Tiedän kyllä tunteen, olin ikäisenäsi aika paljon samanlainen, että koko ajan stressasin olevani vaivaksi. Jos mielestäsi kirjoitat liikaa, kirjoita vähemmän, mutta jos kirjoitat esim. viikon välillä tai kaksi viestiä peräkkäin, ei siinä ole hävettävää. Olet kuitenkin nuori, ei kannata miettiä tällaisia asioita niin kamalasti. Muiden mielipiteitä ehtii stressaamaan myöhemminkin, joten nautihan nyt siitä iästä jossa olet uvu7 Et sinä kenenkään hermoille käy, en todellakaan usko näin. Jos käyt, niin on sitten ihan jossakin muualla vika kuin sinun innokkuudessasi. Turhaan olet pahoillasi. Spämmimistä olisi, jos sinulla ei oikeasti olisi tarinan kulkuun mitään kommentoitavaa, vaan jotakin turhaa läpisisit.
    Oman hahmon näyttäminen kieltämättä osaa olla ärsyttävää, mutta kukapa ei siihen nyt syyllistyisi B'3 Katsohan vanhempiakin piirtäjiä ympärilläsi, kyllä heilläkin on tapanaan heittää joskus omia hahmojaan koko sivun verran. Ei siinä mitään väärää ole, jos sitä ei joka kierroksella tee ja oikeasti vie juonta eteenpäin sivullaan. Tärkeintä ei ole se, että montako hahmoa saa tungettua yhteen sivuun eikä sivun mielenkiintoisuus, vaan sen sisältämä juonenkulku. Sarjakuvat ovat kuitenkin tarinaa.
    Ja tuo ylireagoiminenkin, minusta olet ollut ihan huikean asiallinen, kun sinulle on jostakin sanonut. Olet kohteliaasti ostanut kommentin vastaan ja pahoitellut virhettäsi. Se on kyky, joka TODELLA monelta nykyisin tuntuu puuttuvan, että aina syyttävä sormi osotellaan muihin, koska "itsehän en koskaan tee virheitä." Minusta olet ollut tosi reipas tämän asian kanssa. Et ole ylireagoinut, olet kuunnellut ja ottanut huomautuksesta opin. Se on kaukana ylireagoinnista. Ylireagointia ovat nämä tapaukset, jotka suuttuvat ja rupevat huutamaan heti ekasta huomautuksesta, siihen itsekin olen aikoinaan syyllistynyt. Varmasti nykyisinkin syyllistyn B'3 Ei sinun tarvitse pyytää mitään näistä anteeksi keneltäkään, ihminen hyvä. Minusta olet yksi asiallisimmista impropiirtäjistä, joita olen tavannut ja se on aika paljon tällaiselta kärttykurpalta sanottu! BD Rohkeasti vain pää ylös ja lakkaat pyytelemästä anteeksi kaikkea, jossa ei anteeksipyydettävää edes ole! (2/2)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia kannustuksesta ja ihanista kommenteista! Kiitos :D

      Poista